Πουστροκωσταντίνου

Ρε παλιόπουστα γαμημένε Πουστροκωσταντίνου τι μαλακίες νόμους φέρνεις?

Δεν φτάνει ρε γαμώ την παναγία σας και το χρηστό σας μαζί που δεν έχουμε βγει με κονσερβοκούτια ακόμα να σας αφαλοκόψουμε κάθεσαι ρε κωλόπουστα και βγάζεις τέτοιους νόμους!

Εμείς ρε γαμίδι φάγαμε τα λεφτά? Εμείς ρε γαμώ την κωλοβαλβίδα της μάνας σου της πουτάνας θα πληρώσουμε το μάρμαρο?

Ρε καριόλη το ένα τέταρτο των ΕΛΛΗΝΩΝ ζει κάτω από το όριο της φτώχιας και συ ζητάς ρε τσιμπουκορουφηγμένε να σου φέρνουν αποδείξεις το ένα τρίτο των εισοδημάτων τους για να έχουν απαλαγή?

Αλλά εξαιρείς ρε κωλοβάρδουλο όλα εκείνα που σηκώνουν τον λογαριασμό!

Ρε μουνί της λάσπης γαμώ την πουτάνα την μικρή Ολλανδέζα σου, το νοίκι κόβει λεφτά, τα φώτα νερά τηλέφωνα κόβουνε λεφτά όχι ρε μαλάκα το ρύζι και τα φασόλια!

Πως νομίζεις ρε μαλάκα γαμώ την παναγία σας εκεί μέσα ότι τη βγάζουμε?

Με χαβιάρια? Πάει το όσπριο σύννεφο.

Ένας Δημόσιος Υπάλληλος ρε ξεκωλιάρη άντρα με 16 χιλιάρικα τον χρόνο μπορεί να σου φέρει κοντά 6 χιλιάδες σε αποδείξεις όταν δεν του πιάνεις τα φροντιστήρια των παιδιών και τα νοίκια και τα κέρατα? Με τι γαμώ τον κώλο που σε έχεζε? Θα φάει κάποιος 6 χιλιάρικα ετησίως όσπρια?

Γαμώ τα ΠΑΣΟΚια όλης της γης που πήγανε γαμώ την κοινωνία τους και σας ψηφίσανε!

Τώρα είναι πρώτες μέρες μαλακισμένο. Κάτσε να το καταλάβουνε και τότε να δεις τι θα γίνει. Σας τα μαζεύουμε γαμημένοι ΠΑΣΟΚοι κάτι με τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ κάτι με τα όρια ηλικίας και κάτι με την φορολογία θα φάτε μεγάλη πούτσα! Και όχι στην τετραετία αλλά πολύ κοντα! Ακόμα δεν φάνηκε στην αγορά η αυξηση της βενζίνης. Κάτσε να αρχίσουν οι αυξήσεις και θα πέσει πολύ κλάμα. Αλλά και στο κλαμα να ξέρετε πουστράκια, περισσότερο κλαίει όποιος κλαίει τελευταίος. Τώρα κλαίμε εμείς. Στη άκρη της κρεμάλας θα κλαίτε εσείς!

Advertisements
Αναρτήθηκε στις Uncategorized. Ετικέτες: . Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πουστροκωσταντίνου
Αρέσει σε %d bloggers: