ΠΑκιστανικό ΣΟσιαληστρικό Κουτούπωμα

<!– /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:»»; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:»Times New Roman»; mso-fareast-font-family:»Times New Roman»;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} –>

Μάγκες ( και μαγκίτισες) την παροιμία που λέει ότι την πούτσα σου και την υπογραφή σου δεν τα βάζεις οπουδήποτε την έχετε ακούσει?

Τώρα όχι μόνο δεν θα την εμπεδώσετε αλλά θα την νιώσετε στην κωλοσουφρίδα σας μέχρι σημείου ξεσκίσματος αυτής!

Μία ήτανε η πονηρή κίνηση του Καρατζαφέρη αλλά και χωρίς αυτή το συμπέρασμα βγήκε!

Σας ήθελε να ψηφίζατε ονομαστικά αλλά και έτσι όπως πήγατε μονοκούκι το ίδιο και το αυτό είναι και δεν θα δυσκολέψετε ή εμάς σε πρώτη φάση και την Ιστορία αργότερα να σας με μεγάλα γράμματα δίπλα στον Εφιάλτη και τον Νενέκο και τον Πήλιο Γούση και τον «Αρτέμη Μάτσα»!

Αρχίζουμε λοιπόν!

Γεμώ τον χρηστό σας, γαμώ την παναγία σας, γαμώ το κώλο που σας έχεσε στον βόθρο που μεγαλώσατε γαμώ το σπέρμα του σκύλου που θηλάζατε και γαμώ και το γουρούνι που σας ξεπαρθένιασε.

Εσας ρε πουτάνες γαμημένες βολευτίνες γαμώ τα μητρικά σας και το συφλιάρικο καυλί που σας ανοίγει το κωλοβάρδουλο όταν το μουνί σας στάζει πακιστανικό σπέρμα από τους αμέτριτους άπλυτους γαμιάδες σας. Όταν βγάλετε την κωλόνα της ΔΕΗ από τον πάτο σας να βάλετε κι άλλη μια για να ανοίξετε περισότερο πουτάνες γαμώ τον πούστη τον πατέρα σας που όταν σας ξεπαρθένιασε μωρά δεν σας έπνιγε στα τσιμπούκια.

Γαμώ την κοινωνία σας συνολικά και τις πουτάνες τις κόρες σας και τα τρυφερά στοματάκια των παιδιών σας και σας γαμώ ότι έχετε και δεν έχετε ιερό όπως τις κλανωξεσκισμένες τις μανάδες σας με την σωλήνα του σκατατζίδικου κατεφθίαν στην κωλάρατους. Από την παραγωγή στην κατανάλοση. Και γαμώ και τους λάκηδες τους πατεράδες σας με το μπουρί της σόμπας φυτεμένο στον κωλότρυπίδι τους, που όταν ανοίγουν το στόμα τους κάνει ρεύμα και ζέχνει τα τρία σκυλία.

Τραβάτε ρε πούστηδες και πουτάνες για να μην ξεχνιόμαστε και πείτε τα στους ψηφοφόρους σας.

Έχετε αρχίδια ρε να το κάνετε?

Κοιτάτε μονο να τα έχετε πολλά γιατί είναι το πρώτο που θα σας κόψουν. Τουλάχιστον εγώ από εκεί θα ξεκίναγα.

Όσο για εσάς κυρίες μου για να τελειόνει η γενιά σας ένα καλό ξερίζομα της μήτρας δεν θα έβλαφτε, ίσα ίσα θα οφελούσε τον τόπο!

Αρχίσαμε!

Advertisements
Αναρτήθηκε στις Uncategorized. Ετικέτες: , . Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΑκιστανικό ΣΟσιαληστρικό Κουτούπωμα
Αρέσει σε %d bloggers: