ΣΑ-ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ αναπληρών ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!

Είσαστε καλά ρε γαμημένα ΠΑΣΟΚια ή πάτε γυρεύοντας για την πούτσα του τσολιά?

Αναπληρωτής Πρωθυπουργός ο ΣΑ-ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ?

Από κι ως που?

Αυτόν ψήφησε ο λαός (Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή!)?

Γράφει το antinews «…. Μάλιστα, το  εντυπωσιακό είναι ότι προβλέπει ακόμη και εκχώρηση νομοθετικών δικαιωμάτων στον κ. Ραγκούση, δηλαδή μπορεί να παράγει νομοθετικό έργο χωρίς να χρειάζεται το πράσινο φως από τον Γ. Παπανδρέου….»!

Από σερβιτόρος ο ΣΑ-ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ στην Παρικιά, έφτασε να συλλάβει το ασύλληπτου μεγέθους Νομοσχέδιο για τον Καλλικράτη και να το έχει ετοιμοπαρουσίαστο μέσα σε λίγες εβδομάδες από την εκλογή του!

Μιλάμε για Νομοσχέδιο-πάζλ με περιεχόμενο δεκάδων χιλιάδων σελίδων και το άτομο τα έβγαλε πέρα μέσα σε σχεδόν δύο μήνες!

Ρε γαμώ το χρηστό σας και την παναγία σας δεν κόβετε το δούλεμα προτού τα πάρει στην κράνα ο λαός και σας κόψει κομματάκια για τηγανιά!

Μουνόπανα με τις παλινωδίες σας και το ακριβαίνει δεν ακριβαίνει? Ε, ας ακριβύνει λίγο τώρα και ακριβαίνει ξανά την άλλη εβδομάδα!!!

Μας φορτώσατε στην πλάτη έναν άχρηστο μαμάκια γαμώ την μάνα του γαμώ και τώρα μας φορτώνετε κι έναν που καλά-καλά ούτε εσείς δεν ξέρετε από κρατάει η κίπα του!

Κι έχεις και τον άλλο τον μαλακοπίτουρα τον Αντώνη ο οποίος παίζει τον αρχηγό και ενίοτε και τον γαμήκουλα!

Επιλέγει να γαμήσει λάθος ανθρώπους όπως τον Κανελλόπουλο ή την Τζοτζόλα και όλοι στο κόμμα του (που θα γίνει απόκομμα, αμήν παναγία μου) έχουνε σηκώσει μπαϊράκι!

Καλώς η κακώς ρε μαλάκα, έχεις ένα σεβαστό ποσοστό του Ελληνικού πληθυσμού πίσω σου.

Πες το καθαρά ότι είσαι άχρηστος, για να τους αποδεσμεύσεις, μπας και βρει αυτός ο τόπος προκοπή!

Άϊντε σκατάδες όλοι σας!

Advertisements
Αναρτήθηκε στις Uncategorized. Ετικέτες: , , . Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΣΑ-ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ αναπληρών ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!
Αρέσει σε %d bloggers: