Έμπρακτο ΟΧΙ στο Νομοσχέδιο Χοντρικής του ΠΑΣΟΚ!

 

 

 

κακοί gay-ηδεςοι Εγγλέζοι!!!

 

Ο Σταύρος υπαγορεύει και προτείνει:

 

Το ΠΑΣΟΚ έχει καταφέρει να μπλοκάρει πολιτικά!

Ευτυχώς έχει καταφέρει να μπλοκάρει και “στρατηγικά”!

Με αποκλεισμένο το τετράγωνο της Βουλής, δίνει ελάχιστες εξόδου διαφυγής των Βουλευτών του “όταν και αν” γίνει επιδρομή ιπταμένων αντικειμένων!

Με αποκλεισμένη την διασταύρωση της Βασ. Σοφίας με την Ηρώδου Αττικού, οι μόνες εξόδοι είναι μέσω του Εθνικού Κήπου προς την Αρδητού/Βασ. Κωνσταντίνου ή Αραβαντινού/Πλατ. Τρούμαν προς Χίλτον ή Παγκράτι!

Αν λοιπόν κάποιοι θέλουν να κάνουν προπόνηση στην εκσφενδόνηση ημιστερεών ή στερεών αντικειμένων, αξίζει τον κόπο να πάνε προς τα εκεί την ημέρα της ψήφισης του Νομοσχέδιου Χοντρικού Ξεπουλήματος της Ελλάδος.

Τα “ιπτάμενα αντικείμενα” μπορούν να είναι τα κλασικά γιαούρτια/αυγά/πέτρες ή κάτι πιό προχώ!

Κάτι πιό “χημικό”!

Λιαστό γιαούρτι ή αυγά ή ακόμα και ούρα!

Υπάρχει χρόνος “παλαίωσης” μέχρι την ψήφιση του Νομοσχαδίου Χοντρικής, έτσι ώστε ή βρώμα των “βομβίδων” αυτών, να συναγωνίζεται την αποτελεσματικότητα της εύστοχης βολής!

Τα ούρα τα συλλέγετε σε μπουκάλια νερού του μισού λίτρου και προσοχή δεν αφαιρείτε το καπάκι από τον γιαουρτοκεσέ μέχρι την τελευταία στιγμή!

Ένα βήμα εξέλιξης του χημικού της κουζίνας είναι η χρήση του υγρού φρένων ή διαβρωτικού!

Γεμίζετε μικρά μπαλόνια με αυτά τα υγρά και τα εκσφενδονίζετε κατά των Βουλευτικών αυτοκινήτων.

Η πυτιρίδα φεύγει με το λούσιμο και το χρώμα με το διαβρωτικό.

Η πυτιρίδα είναι μόνιμη! Το ίδιο και η διάβρωση!!!

Για να είστε σίγουροι για την ακρίβια των βολών σας αλλά και για να ενισχύσετε την αποτελεσματικότητα, προσθέστε ένα ποτήρι του κρασιού, λευκή λαδομπογιά στα μπαλόνια σας.

Λαδομπογιά και όχι ντούκο νερού! Μην είσαστε τσίπιδες και πάνω απ’ όλα μην δώσετε την κάρτα συλλογής πόντων ή άλλη κάρτα, όταν αγοράσετε τα μπαλόνια από τό σούπερ μάρκετ ή αλλού.

Προσοχή στις πέτρες γιατί εκτός από τα κεφάλια των Βουλευτών, κάνουν την ίδια ζημιά και στα κεφάλια των αθώων περαστικών!

Επίσης, επειδή σε περιπτώσεις πανικού και διαφυγής VIP(;), τα αυτοκίνητα τρέχουν πολύ, μπορείτε να επιβραδύνετε την κίνησή τους έως και να τα σταματίσετε, αν τα βοηθήσετε να σκοντάψουν σε πρόκες καρφωμένες σε σανίδες!

Άντε και καλό βόλι!

Advertisements
Αναρτήθηκε στις Uncategorized. Ετικέτες: , , , , , . Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έμπρακτο ΟΧΙ στο Νομοσχέδιο Χοντρικής του ΠΑΣΟΚ!
Αρέσει σε %d bloggers: