Σκατοσακούλας Τούρκτσογλου-Βενιζέλος-Bennizelon-Μπενιτομουσουλίνης!

Διαβάστε τα κατορθώματα της κινητής σκατοσακούλας με το σύνθετο όνομα Ευάγγελος Τούρκτσογλου-Βενιζέλος-Bennizelon-Μπενιτομουσουλίνης!

Μια ιστορία κυκλοφορεί στην πιάτσα σχετικά με τις διαπραγματεύσεις που κάνει η τρόικα στην Ελλάδα και την αντιμετώπιση που έχει από κάποιους κουτοπόνηρους υπουργούς που πιστεύουν ότι έτσι θα διασώσουν το πολιτικό τους προφίλ και δεν θα στραφεί ο κόσμος εναντίον τους.

Δεν έχει σημασία το όνομα του υπουργού (η σκατοσακούλα του ΜΠΑΤΣΟΚ είναι) αλλά η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή:

Έχει, λοιπόν, το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας συζητήσεις με υπουργό, υφυπουργό και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες. Μεταξύ των μελών της τρόικας βρίσκεται και κάποιος ο οποίος γνωρίζει άψογα ελληνικά, κάτι που όμως αγνοεί ο σκατοσακούλας Τούρκτσογλου. Όταν, λοιπόν, η τρόικα απαιτεί κάτι, ο σκατοσακούλας Βενιζέλος γυρνά στον υφυπουργό του και του λέει: Πες τους ότι θα το κάνουμε και μετά να πάνε να γα…..

Ακούει ο τροικάνος που ξέρει ελληνικά τι είπε ο σκατοσακούλας Bennizelon και του επιτίθεται: Είναι ντροπή αυτά που λέτε, πώς μας συμπεριφέρεστε έτσι. Από εδώ και στο εξής η κουβέντα μαζί σας τελειώνει.

Το συμπέρασμα είναι ότι ο σκατοσακούλας Μπενιτομουσουλίνης, ως γνήσιος πονηρός Νεοέλληνας προσπάθησε να ξεγελάσει την τρόικα η οποία είναι αδίστακτη.

Με κάτι τέτοια φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και οι δανειστές μας έχουν βάλει το μαχαίρι στο λαιμό.

Πως να μην μας πάει μετά γαμιώντας η Τρόϊκα με αυτούς τους μαλάκες του ΜΠΑΦΟΚ που ψήφησε ο Ελληνικός χαζός!

Advertisements
Αναρτήθηκε στις Uncategorized. Ετικέτες: , , . Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σκατοσακούλας Τούρκτσογλου-Βενιζέλος-Bennizelon-Μπενιτομουσουλίνης!
Αρέσει σε %d bloggers: