Στο κεφάλι σας!

Διάβασα σήμερα στο antinews για τις μετατάξεις και την εφεδρεία στον Δικαστικό κλάδο.

…το υπηρεσιακό συμβούλιο του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίο συνεδρίασε υπό την προεδρία της αντιπροέδρου του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, Μαίρης Σαρπ, είπε ότι «δεν μπορούν να καταργηθούν οι κενές οργανικές θέσεις των δικαστικών υπαλλήλων και έτσι δεν τίθεται θέμα εφεδρείας για τους 5.600 δικαστικούς υπαλλήλους»…

…Ειδικότερα, οι σύμβουλοι Επικρατείας έκριναν ότι από τις διατάξεις του Ν. 4024/2011 (συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο – βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015) προκύπτει ότι στις καταργούμενες κενές οργανικές θέσεις δεν περιλαμβάνονται «οι κενές οργανικές θέσεις δικαστικών υπαλλήλων».

Ακόμη, οι σύμβουλοι Επικρατείας προσθέτουν ότι από πλέγμα διατάξεων του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου (Ν. 4024/2011), αλλά και από τη γραμματική διατύπωση του νόμου προκύπτει ότι στις καταργούμενες οργανικές θέσεις δεν περιλαμβάνονται αυτές των δικαστικών υπαλλήλων.

Τονίζουν, δε, ότι στον όρο «πολιτικοί δημόσιοι υπάλληλοι» που χρησιμοποιεί το άρθρο 33 του επίμαχου νόμου, δεν περιλαμβάνονται οι δικαστικοί υπάλληλοι.

Ετσι, το υπηρεσιακό συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη του «αφενός τον πολύ μεγάλο αριθμό κενών οργανικών θέσεων του κλάδου δακτυλογράφων στη γραμματεία του Συμβουλίου της Επικρατείας σε σχέση με τον αντίστοιχο αριθμό του κλάδου γραμματέων, αφετέρου δε τις υπηρεσιακές ανάγκες στον τομέα της καθαρογραφής αποφάσεων του δικαστηρίου και λοιπών κειμένων, απέρριψε αίτημα μετατάξεως υπαλλήλου, τονίζοντας ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει δεκτό»…

Να πάτε τα παιδιά σας σε επείγον χειρουργείο το οποίο να ηλεκτροδοτείται από Αιολικά, οι γιατροί και οι νοσηλευτές να είναι σε εφεδρεία και το Νοσοκομείο να έχει κλείσει!

Advertisements
Αναρτήθηκε στις Uncategorized. Ετικέτες: , , , . 1 Comment »

Ένα Σχόλιο to “Στο κεφάλι σας!”

  1. Σπύρος Says:

    Γειά σας ρε «προστάτες» της δημοκρατίας (σας). «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει» !!!!!!!!!! Προσέχετε όμως γιατί «κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αόρατον»!!!!!!


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: