Αστείο!

Δεν σας έχω συνηθίσει στ’ αστειάκια αλλά αυτό το σχόλιο της Μαύρης Βασίλισσας είναι πρώτο πράμα!

Ειδικά όταν προτείνει την συνεννόηση των δύο κυρίαρχων (κομματικών) δυνάμεων “ αφήνοντας για πάντα πίσω τους τις διαιρέσεις και τους άχρηστους εγωϊσμούς”!

ΝουΔου και Τσύριζα είναι οι δύο κυρίαρχοι, για όσους δεν κατάλαβαν.

Ε, αυτό να δω και να πάω να μονάσω στο Λας Βέγκας!!!

Aς μη χάνουμε αδίκως την ώρα μας κ. Μητραλέξη μου μελλοντολογώντας, υποδυόμενοι τους μάντεις και φαντασιωνόμενοι κάποιαν ερχόμενη ” Νέα μεταπολίτευση” που κινδυνεύουμε να την προσμένουμε επί ματαίω από τους ουρανούς, ενώ θα συντελείται σιωπηλά εντός των εγκεφάλων και των ψυχών των συνανθρώπων μας. Δύο είναι οι υπαρκτές κυρίαρχες δυνάμεις που μπορούν σήμερα να ωριμάσουνε συναισθηματικά, να υπερβούν τις άγονες κομματικές τους περιχαρακώσεις και να αρθρώσουν κοινή πρόταση για το παρόν και το μέλλον μας.
Είναι απ’ τη μία ο κ. Αντώνης Σαμαράς αν επιλέξει το δρόμο της σύγκρουσης (με τον εαυτό του, με το υπάρχον σύστημα των παντός είδους διαπλεκομένων, με τους αρριβίστες μωροφιλόδοξους αχρήστους που κατοικοεδρεύουν εντός του κόμματός του και με οτιδήποτε άλλο δρα αποπροσανατολιστικά κι αρνητικά ως τροχοπέδη, στις δυνατότητες και στην υποχρέωσή του να λειτουργήσει επαναστατικά, υπηρετώντας με συνέπεια τον Ελληνικό λαό. Αν το παρόν όχημά του είναι υπερβολικά βεβαρυμένο με ‘’επιβάτες’’- επιζήμιους -κηφήνες που αδυνατούν να προσφέρουν, θα πρέπει να απαλλαγεί από όλους και να προχωρήσει. Αν δεν εγκλωβιστεί στην ατολμία, τη στασιμότητα και τον αδιέξοδο συντηρητισμό του, θα έχει σίγουρα ηγετικό ρόλο στο αύριο.
Από την άλλη είναι ο κ. Αλέξης Τσίπρας που πέρα απ΄την ανωριμότητα και την ασάφεια της δικαιολογημένης του απειρίας, κομίζει μιά φρεσκάδα, μιά ελπίδα, μία υπόσχεση για ένα καινούργιο ξεκίνημα , απαλλαγμένο από τα βάρη των αμαρτιών (ρεμούλες, χρηματισμοί, διαφθορά, αλαζονία κ.λ.π.) , των προηγουμένων φορέων της εξουσίας κι έτσι μη έχοντας καμιά εμπλοκή στα προηγούμενα, μπορεί να υποσχεθεί μία πιο ηθική, δίκαιη και διαφανή διαχείριση των πραγμάτων (ο χρόνος μόνο μπορεί να τον επιβεβαιώσει ή να τον διαψεύσει). Καλείται να υπερβεί βεβαίως κι αυτός τις αδυναμίες, τις ελλείψεις, την αιθεροβάμονα πολλές φορές οπτική του μα πιό πολύ, τον ακατανίκητο πειρασμό που θα αισθανθεί, να υποκύψει στις σειρήνες της εξουσίας και να χρησιμοποιήσει έναν φθαρμένο, φαύλο, δανεικό και κίβδηλο λόγο που θα λειτουργήσει μεν καταπραϋντικά- δημαγωγικά και θα ναρκώσει πρόσκαιρα τον πληγωμένο κι απογοητευμένο κόσμο, αλλά θα έχει εγκληματικές συνέπειες στο εγγύτατο μέλλον. Απλά γιατί μετά και από αυτή τη διάψευση, παραμονεύει ασφαλέστατα πλέον, το χάος !!!! Δώστε του όποιο όνομα και όποια μορφή προτιμάτε. Πάντως θα είναι χάος.
Έχοντας λοιπόν αυτή την πλήρη εικόνα, τα λοιπά κόμματα, κομματίδια, κομματάκια που δημιουργούνται για να εξυπηρετήσουν σκοπιμότητες , συμφέροντα ή τον ….επαγγελματικό προσανατολισμό των ιδρυτών τους, φαντάζουν απολύτως περιττά, τίποτε νέο δεν έχουν να προτείνουν, τίποτε θετικό να προσφέρουν κι άδικα μας απασχολούν.
Είμαστε σε κατάσταση πολέμου και το πιο συμφέρον για όλους μας είναι να καταφέρουν να συνεννοηθούν οι δύο κυρίαρχες δυνάμεις, αφήνοντας για πάντα πίσω τους τις διαιρέσεις και τους άχρηστους εγωϊσμούς. (Εννοείται πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συμπεριλαμβάνονται στο σχέδιο δράσης καθώς και το ΚΚΕ , αν φυσικά υπάρξει επιφώτιση απ΄το υπέρτατο όν κι αποφασίσουν ν΄αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα).
Εντός μιας Ευρώπης που αλλάζει και θα συμβάλλουμε δυναμικά στην αλλαγή της, οραματιζόμενοι μία Ευρώπη των λαών και της δικαιοσύνης, ας ενωθούμε ενάντια στα μνημόνια και τους τοκογλύφους, κόντρα στους κάθε είδους υστερόβουλους-υποκριτές – ‘’εταίρους’’ , ώστε να υπερασπιστούμε τη χώρα μας και τις ζωές μας. Όποιος έχει άλλα πλάνα, επιδιώξεις και σχέδια, ας μεταναστεύσει στη Γερμανία. Δε θα μας λείψει  .

Ήμουν ήπιος, ως φιλοξενούμενος, στο σχόλιο απάντησή μου.

“…Από την άλλη είναι ο κ. Αλέξης Τσίπρας που πέρα απ΄την ανωριμότητα και την ασάφεια της δικαιολογημένης του απειρίας, κομίζει μιά φρεσκάδα, μιά ελπίδα, μία υπόσχεση για ένα καινούργιο ξεκίνημα , απαλλαγμένο από τα βάρη των αμαρτιών (ρεμούλες, χρηματισμοί, διαφθορά, αλαζονία κ.λ.π.) , των προηγουμένων φορέων της εξουσίας…”

Ο Αλέξης;!
Θες και τα λες κοπέλα μου ή άνοιξες το κουτάκι για να φτιάξεις την προίκα σου;


Με το όλον Βαθύ ΠΑΣΟΚ aka Πράσινη Χολέρα aka Ρεμούλα-Μίζα aka Πρασινοφρουροί με λιγδιασμένα ζιβάγκο να είναι μαζεμένα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Alexis θα φέρει το Ήθος την Δικαιοσύνη και την Διαφάνεια;!
Μία Αριστερή Πολιτική Άνοιξη σαν να λέμε;!

Μωρ’ άει κατούρ’ τα πόδια σ’!

http://www.antinews.gr/2012/12/04/193231/#comments

Advertisements
Αναρτήθηκε στις Uncategorized. Ετικέτες: . Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αστείο!
Αρέσει σε %d bloggers: