Ιστορίες νεοελληναράδικης φρενοβλαβίας!

Άρση της αναβολής πλειστηριασμού και κατασχέσεων των περιουσιακών στοιχείων των δανειοληπτών από 01-01-2014.

lifestyle2 trakadoroi

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΑΝ! (Με μιά πρώτη ανάγνωση)

Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση των πλειστηριασμό όχι της πρώτης αλλά ούτε και της τρίτης κατοικίας, κάποιου νοικοκύρη ο οποίος έκανε τα κουμάντα του,πήρε τα δάνειά του και ξεχρέωσε τις δύο, για παράδειγμα, και τώρα στην τρίτη για το τρίτο του παιδί, λόγο της συγκυρίας, αδυνατεί να πληρώσει τα όσα ζητά η Τράπεζα μηνιαίως.

Ο άνθρωπος είναι νοικοκύρης και μπεσαλής. Δεν δανείστηκε για την καλοπέρασή του αλλά για να εξασφαλιστεί ο ίδιος ή και το/τα παιδιά του!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!

Κάποιοι άλλοι τώρα, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΟΥΦΑΛΙΤΕΣ, οι οποία έπαιρναν δάνεια ασύστολα και αβέρτα-πάγκα, στον τάκο να χαιρετίσουν τα χαλίκια!

Όχι μόνο να τους πάρουν τα σπίτια και ότι άλλο έχουν και να τους βγάλουν στον δρόμο με τις κλωτσιές, αλλά, να τους τα δώσουν πίσω για να τους πετάξουν στον δρόμο πάλι με κλωτσιές και δεύτερη φορά καπάκι για να το εμπεδώσουν!

Την κοπάνισα από την επισκευή για να έρθω στην Ελλάδα μέσα στην μαύρη νύχτα και να έχω τον ταξιτζή να μου κλαίγεται από το Αεροδρόμιο μέχρι το Σύνταγμα, για τα χρέη του στις Τράπεζες από δάνεια και τον κίνδυνο να του πάρουν το σπίτι. Όταν τον ρώτησα πως τα είχε καταφέρει και είχε δανειστεί μέχρι τα μπούνια, η απάντησή του ήταν, αφού τα έδιναν οι Τράπεζες γιατί να μην τα παίρναμε;! Θεωρούσε δε ότι το δάνειο του το έδινε η Τράπεζα καλή τη πίστη και δεν προσημείωνε κάποιο ακίνητό του.

Δηλαδή, του είπα, αν πάς στην τράπεζα και τους πείς ότι εσείς μου τα δίνατε κι εγώ τα έπαιρνα για να τα φάμε οικογενειακά και τώρα δεν έχω για να σας ξεπληρώσω, η Τράπεζα τι ακριβώς πρέπει να κάνει;

Να σου πεί, εντάξει ρε μεγάλε, δεν τρέχει κάστανο, καλοφάγωτα κι εσύ να είσαι καλά;!

Περιμένω την απάντηση…

Δεν φτάνει ρε αχαΐρευτοι που ζούσατε σε πλαστή ευδαιμονία αλλά, ψηφίζατε με χέρια και με πόδια, με νύφες και μ’ αγγόνια, αυτούς που σήμερα αποδεικνύεται πόσο πολύ μας σφίγαν την θηλιά στον λαιμό.

Και μετά την απάτη του Σημιτικού Χρηματιστηρίου υπήρχαν συνάνθρωποι οι οποίοι αυτοκτονούσαν αλλά τότε εσείς είσαστε απασχολημένοι να ξεξοκκαλίζετε τα “δωρεάν δάνειά σας. Ε;!

Και δώστου ΠαΣοΚάρα ομαδάρα και Μιζενς-Siemens και Άκης και Κ.Κ. Β’ -πιλάφας- ο οποίος αντί να χώσει τα ΠαΣοΚόσκυλα φυλακή και να σας χώσει μερικές σφαλιάρες να συνέλθετε, έγινε ΠαΣοΚότερος του ΠαΣοΚέως!

Εσείς ρε κουφαλίτσες δεν πιστέψατε ότι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και πήγατε Κυριακή στις κάλτσες να ψηφίσετε τον γιό της Μαργαρίτας και του Ανδρέα;

Τα σπίτια σας λοιπόν εις διπλούν και να λέτε πάλι καλά που έχει καταργηθεί το δουλεμπόριο!

pospert

Αλλάξαμε εβδομάδα τώρα και πήγαμε στην μαύρη εβδομάδα!

Έκλεισε η ΕΡΤ και φόρεσαν αι δημοκρατικαί και λοιπαί δυνάμεις του τόπου πλερέζες!

Μπράβο! Μπιζ! Μπράβο! Χιπ-Χιπ Ουρά!

Με έναν δεν είχα καταφέρει να μιλήσω που δεν ήθελε να κλείσει το μπου… ΕΡΤ και να σταματήσουμε να πληρώνουμε τα Τέλη νταβατζίδικα.

Ένας!

Όλοι, το μακρύ και το κοντό τους έσουρναν για την ΕΡΤ.

Τώρα;

Τώρα κλαίνε κι οδύρονται, μαζεύονται κουβάρι…

Μήπως τον κρύο Σαμαρά, μπορέσουν μπατάρουν…

για πείτε σ’ μένα και σε όλον το κόσμο, ρε κουφαλίτσες δημοσιο-γράφοι, ποιές οι θέσεις σας για τα ψέματα του ΓΑΠ και την συνεννόηση με τον Στρως Καν και το Καστελόριζο και το Πρώτο Μνημόνιο και την εξουσιοδότηση του ΠΑΠΑΚ να υπογράφει χωρίς έλεγχο και και το Τ+3 το οποίο έγινε Τ+10 και όσα άλλα ων ουν έστι αριθμός!

Ποιές ακριβώς ήταν οι θέσεις σας για να καταλάβουμε κι εμείς οι πτωχοί αν πραγματικά προσφέρατε το κατι τις στην Ενημέρωση.

ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ!!!

στην αρχή είσαστε αναφανδόν υπέρ του Μνημονίου και μετά όταν το ΠαΣοΚοσκυλολόι μεταφέρθηκε στον τΣΥΡΙΖΑ, το γυρίσατε και σε μία νύχτα γίνατε αντι-Μνημονιακοί και Δραχμολάτρες.

Ξεχάσατε τα σάλια σας στον Αχαμνό Λογιστάκο και στην Ελλάδα του ΕΥΡΩ και της ευμάρειας.

Στην θέση του Σαμαρά, αφού σας υποσχέθηκε ότι θα σας δώση όλη την αποζημίωση ανάλογη των υπέρογκων αμοιβών σας, θα σας άφηνα όλους έξω από την πύλη του ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Ραδιομεγάρου και θα φώναζα έναν έναν από τα μεγάφωνα να μπει μέσα να εισπράξει από ένα από τα 6 Λογιστήρια το ποσό της αποζημίωσης το οποίο θα το ανακοίνωνα ταυτόχρονα. Θα έπρεπε να περάσετε ανάμεσα από πολίτες οι οποίοι θα σας πλήρωναν την δικής τους αποζημίωση εν είδει εμπτυσμού!

Ροχάλες στα μούτρα ξεφτυλισμένοι.

eam-elas-megalas

ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ε, καριόλια;

Να χρωστάτε χάρη που δεν έχετε την τύχη της κεφάλας του Μπάμπη του Κλάρα.

Γιατί οι “μελιγαλάδες” φέρνουν και τους “μαγγανάδες”!

http://gamostavros.blogspot.co.uk/2010/06/blog-post_5375.html

Advertisements
Αναρτήθηκε στις Uncategorized. Ετικέτες: , , , , . Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ιστορίες νεοελληναράδικης φρενοβλαβίας!
Αρέσει σε %d bloggers: