Θα βρέξει…

aoz

Έχω ελαττώσει τον ρυθμό αναρτήσεων όπως και το πολύ βρισίδι!

Μην παίρνετε θάρρος όμως γιατί συνεχίζετε να είσαστε ζώα.

Ξυπνάτε ρε ΖΩΑ γαμώ το κέρατό μου το τράγιο γαμώ!

Τι σκατά σας ποτίζουνε γαμώ το ξεστάβρι μου;!

Την μία με τον Σώρρα, την άλλη με τον Πανούλη Καμμένο-εγκέφαλο, με τον Νικολόπουλο, με τον Sir Alexis Cheap-Rush και με τον κάθε ψιχαλισμένο.

Θεωρούσα ότι το θέμα της ΑΟΖ ήταν τελειωμένο και τώρα ο κάθε μαλάκας ιστολόγος-πατριδέμπορας-troll και ότι άλλο σκατά στα μούτρα του είναι, προσπαθεί να κερδίσει την φήμη των 15 δευτερολέπτων, εκσπερματώνοντας στην λογική μας.

Αφορμή τους είναι η ανακήρυξη της Νήσου Στρογγύλης από το ΚΑΣ ώς νήσου με Αρχαιολογικό ενδιαφέρων κι ως τέτοια, μη δυνάμενη να έχει υφαλοκρηπίδα.

…οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες και καθένας έχει από μία…” δήλωσε ο κινηματογραφικός Επιθεωρητής Κάλαχαν.

Τολμώ να συμπληρώσω ότι αρκετοί νεοελληναράδες την έχουν διευρυμένη (την κωλοτρυπίδα) κι ενίοτε την χρησιμοποιούν ως στόμα.

Μ’ έχουν χαρακτηρίσει Χρυσαυγήτη, Νεοδημοκράτη, Σαμαρικό, προδότη εν γένει.

Άντε τώρα να με χαρακτηρίσετε Megaλο τσάνελε διαπλεκόμενο!!!

Διαβάστε ρε γουδιά τι γράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου για την ΑΟΖ:

Βέβαια τίποτε από αυτά δεν είναι σωστά. Αυτοί οι κατά τα άλλα «ειδικοί περί την ΑΟΖ» δεν έχουν διαβάσει ούτε ένα άρθρο της Σύμβασης του Δίκαιου της Θάλασσας του 1982, διαφορετικά θα γνώριζαν ότι το Άρθρο 121 που αναφέρεται στον καθεστώς των νησιών αναφέρει ξεκάθαρα ότι τα νησιά έχουν και ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα, ανεξάρτητα εάν κατοικούνται ή όχι, ακριβώς δηλαδή τα ίδια δικαιώματα που διαθέτουν και οι ηπειρωτικές περιοχές. Αυτό το άρθρο επίσης αναφέρει ότι βραχονησίδες που δεν μπορούν να διατηρήσουν ανθρώπινη κατοίκηση ή οικονομική ζωή δεν διαθέτουν ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα.

Η Στρογγύλη είναι νησί και όχι βραχονησίδα! Επομένως, ο ορισμός της βραχονησίδας δεν ισχύει γι’ αυτό το νησί. Άρα δικαιούται και ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα και δεν χρειάζεται να δικαιολογήσει οικονομική δραστηριότητα.

Read more: http://mignatiou.com/?p=12524#ixzz2f3DOYkHP …”

Διαβάστε και τις απαντήσεις ενός σχολιαστή του ANTINEWS και τις οποίες τις είχα κάνει ανάρτηση.

http://gamostavros.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html

Αν και μετά από αυτά δεν πειστείτε ότι είμαστε σε καλύτερο δρόμο από τότε που τα κουμμούνια πέρναγαν γραμμή ό,τι το “Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του” και της ειρηνικής συνύπαρξης και ΚΟΙΝΗΣ εκμετάλλευσης με τους Τούρκους τυχών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων ή άλλου θαλάσσιου πλούτου, η ΕΜΥ έχει βγάλει έκτακτη ανακοίνωση για καταιγίδες.

 

Βγήτε έξω χωρίς ομπρέλα μπας και καθαρίσουν τα σκατά από το κεφάλι σας!!!

Advertisements

Ένα Σχόλιο to “Θα βρέξει…”

  1. satyrikon Says:

    Reblogged this on ΝΕΑ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΟ ΦΕΛΛΟΥ.


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: