Το ΛΑΘΟΣ.

 ektakto

Είναι ΛΑΘΟΣ*.

Είναι λάθος η όλη αντιμετώπιση του Λαϊκου Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τα Μεσα Μαζικής Εξαθλίωσης και από την συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Με αφορμή τον φόνο ενός ανθρώπου από ένα μέλος της Χρυσής Αυγής, τα ΜΜΕ ξεκίνησαν να αφήνουν έναν οχετό ύβρεων και προκατασκευασμένων ρεπορταζ, δείχνοντας ανώνυμους να κάνουν ανώνυμες και ψεύτικες εν πολλοίς, καταγγελίες.

Την σκυτάλη την πήραν οι συγκυβερνήτες της Ελλάδος με κορύφωση τα σημερινά γεγονότα.

Λέγεται από τηλεοράσεως ότι οι υποθέσεις αυτές ήταν από καιρό στα γραφεία των Δικαστικών Λειτουργών και απλά συνέπεσε σήμερα να εφαρμοστούν τα εντάλματα.

ΛΑΘΟΣ!

Μεγάλο λάθος και αυτή η ακροβασία στο κενό θα είναι επίπονη για την Δικαιοσύνη και ακόμα περισσότερο για την Κυβέρνηση Α. Σαμαρά-Ευ. Βενιζέλου.

Αν το έχω παρακολουθήσει σωστά, εδώ και τρία χρόνια ο Νόμος περί συστάσεως συμμορίας, έχει αλλάξει και από Πλημμέλημα έχει γίνει Κακούργημα.

Ταυτόχρονα έχει αλλάξει και ο τρόπος με τον οποίο αποδίδονται οι κατηγορίες.

Διαβάστε από το antinews την ανάρτηση και θα σας εξηγήσω.

Τον Νίκο Μιχαλολιάκο αρχηγό και τον Χρίστο Παππά υπαρχηγό της οργάνωσης χρίζει το 9σέλιδο πόρισμα του αντεισαγγελέα Χαράλαμπου Βουρλιώτη. Η Χρυσή Αυγή περιγράφεται ως οργάνωση που λειτουργούσε με την αρχή της Führerprinzip, δηλαδή της αρχής (εξουσίας) του ενός ανδρός.

Στο δικαστικό πόρισμα περιγράφεται βήμα προς βήμα η δομή, η διάρθρωση και η ιεραρχία της οργάνωσης, η οποία περιγράφεται ως εγκληματική, που λειτουργούσε στη βάση αυστηρότατης πειθαρχίας και με κανόνες συνωμοτισμού.

Η δομή και η λειτουργία της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης στοιχειοθετείται στη βάση μιας ιστορικής αναδρομής που κάνει ο αντεισαγγελέας για τον τρόπο διάρθρωσης και δράσης ανάλογων οργανώσεων, σε συνδυασμό με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις δικογραφίες, τις μαρτυρικές καταθέσεις και τις τηλεφωνικές συνομιλίες που καταγράφηκαν μετά από εντολές της Εισαγγελίας για άρση απορρήτου.

Ο δικαστικός λειτουργός αναφέρει ότι η οργάνωση λειτουργεί στην αρχή του «Führer Principle», στην αρχή δηλαδή του ηγέτη, ο οποίος είναι ο Νίκος Μιχαλολιάκος, που εμφανίζεται να συντόνιζε και να οργάνωνε τη δράση της οργάνωσης σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ρόλο υπαρχηγού στην οργάνωση έχει, σύμφωνα με το πόρισμα, ο βουλευτής Νίκος Παππάς, ενώ σημαντικός είναι και ο ρόλος των άλλων τεσσάρων βουλευτών, Κασιδιάρη, Παναγιώταρου, Λαγού, Μίχου.

Στο πόρισμα αναφέρεται ότι η οργάνωση έχει διακλαδώσεις σε όλη την Ελλάδα και είναι ενεργή μέχρι και σήμερα.

Ο κ. Βουρλιώτης αναφέρει στο πόρισμα τουλάχιστον 10 περιπτώσεις κακουργηματικών πράξεων, μεταξύ των οποίων η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η δολοφονία ενός Πακιστανού στα Πετράλωνα, η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός Αιγυπτίου στην Ιχθυόσκαλα.

Αναφορά γίνεται και σε άλλες απόπειρες ανθρωποκτονιών, σε επιθέσεις με βαριές σωματικές βλάβες ανά την επικράτεια καθώς και σε εκβιάσεις.

Συνολικά, στο πόρισμα κατονομάζονται 32 πρόσωπα, ωστόσο ο αντεισαγγελέας ζητά να αναζητηθούν οι ευθύνες και άλλων για συμμετοχή στην οργάνωση και για το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Όμως, ιδιαίτερη σημασία έχει η αναφορά στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Εκεί περιγράφεται ότι έγινε μια οργανωμένη επιχείρηση την οποία καθοδηγούσε ο καταζητούμενος Χρίστος Παππάς ο οποίος έδωσε τις εντολές για να πάει το τάγμα εφόδου στην Αμφιάλη. Είχε ειδοποιηθεί από τον Γιάννη Λαγό και τον Πατέλη κι έδωσε την εντολή για τη σύγκρουση η οποία οδήγησε στη δολοφονία.…”

Όλα αυτά και όλες αυτές οι πράξεις θα πρέπει να αποδοθούν στον κάθε ένα συλληφθέντα με το ποσοστό το οποίο του αναλογεί.

Θα πρέπει τώρα ο Εφέτης Ανακριτής ή όποιος άλλος Ανώτατος Δικαστικός να αποδώσει “τα του Καίσαρος τω Καίσαρι” και να αποδείξει ότι η κάθε ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ πράξη διετάσετο από τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής προς τον Υπαρχηγό κι αυτός με την σειρά του τους Τομεάρχες, τους Ομαδάρχες,κλπ-κλπ-κλπ μέχρι το μέλος ή τα μέλη τα οποία θα εκτελούσαν!

(Ο Νονός ντον Κορλεόνε με τους capo-regime Σαλβατόρε Τέσσιο και Πήτερ Κλεμένσα!)

 

Μείνετε στην θέση σας κι αγοράστε αρκετό ποπ-κορν!

Το έργο θα πάει μακρυά και θα είναι πολύχρονο.

Είναι ΛΑΘΟΣ και ως συνήθως δεν είμαι ΛΑΘΟΣ!

 

 

*Φυσικά όχι το ΛΑΘΟΣ του Σαμαράκη.

Advertisements
Αναρτήθηκε στις Uncategorized. Ετικέτες: , , , . Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το ΛΑΘΟΣ.
Αρέσει σε %d bloggers: