Το βλαχάκι, οι κωλοτούμπες και οι Huston Oilers!

tsipras-10__article

Ως ήταν αναμενόμενο, τα ελληνοζώα θαμπώθηκαν από την ομορφιά του Alexis και όχι φυσικά από την άκρατη παροχολογία του και ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ.

Τα επακόλουθα τα βλέπετε και τα ακούτε κάθε μέρα.
Τσαμπουκάδες του Κοτζιά, παράδοση του Μαξίμου, (κάτι σαν εφόρμηση και παράδοση των Θερινών Ανακτόρων δεν σας ακούγετε;), τάχα μου σκισμένοι πίνακες και πλαστικές καρέκλες και πάει λέγοντας.
Για να συντομεύω και να κλείσω με το θέμα της παροχολογίας, όλοι τάζουνε τα πάντα εκεί που λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν αυτή την φορά. Η ΕΚΤ μας τα δίνει(ακόμα!).
Αναγκαστικά το Βλαχάκι και η παρέα του ή θα κάνουν κωλοτούμπες για να συνεχιστεί το ίδιο και σκληρότερο το Μνημόνιο, Πρόγραμμα ή όπως διάλο θέλετε να το πείτε, σφίγγοντάς μας τα λουριά και τις ζώνες ακόμα περισσότερο, ή θα αρχίσουν τα υποσχεμένα νταούλια και ζουρνάδες κι έτσι θα φάμε μία πτώχευση που θα βάλουμε και στα βρακιά μας.
Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που αρχίζω να διακρίνω με την πάροδο των ημερών.
Το βλαχάκι ο Alexis που την μόνη φορά που βγήκε από την Ελλάδα ήταν να πάει στην Ιταλία σε μιά διαδήλωση anti-G20. ταξίδεψε στην Αμερική στο Νταλες Τεξις, για να κάνει διάλεξη σε Πανεπιστήμιο. Ποιός; Ο βλάχος που πήρε κομματικό πτυχίο από το ΕΜΠ. Μάλιστα!
Υποψιάζομαι λοιπόν ότι το βλαχάκι δεν είναι μόνο his Master voice αλλά έχει και κρυφή ατζέντα με κρυφούς συμβουλάτορες.
Πως αλλιώς να εξηγήσω το γεγονός ότι ανοίγει και δεύτερο μέτωπο με την ΕΕ, αφού το πρώτο έχει να κάνει με το Μνημόνιο και την χρηματοδότηση, παίρνοντας το μέρος των Ρώσων;
Αφενός οι Ρώσοι δεν είναι κομμουνιστές πλέον κι αφετέρου δεν μπορεί να σε εκθειάζουν αυτοί τους οποίους μέχρι πέρσι τους αποκαλούσες «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι». Όση ευγένεια και τάκτ να υπάρχει άσε που χεστήκανε για τον «πρωθυπουργό της ελλάδας». Μπας και ξέρουνε κατά που πέφτει;!
Ο Τσιπράκος λοιπόν θα μας βγάλει από το Ευρώ και ίσως από την Ευρώπη αλλά όχι τσαμπουκαλευόμενος κατευθείαν και νταουλοζουρνάδες.
Στο θέμα του Μνημόνιου και της διαπραγμάτευσης του Χρέους θα κωλυσιεργεί δείχνοντας μούρη στα ελληνοζώα, ενώ στους Ευρωπαίους θα σπάει τα νεύρα ωθώντας τους στα άκρα.
ότι ακριβώς θέλει η Εξωτερική Αμερικανική Πολιτική.
Στραπάτσο στο Ευρώ, στραπάτσο στην Γερμανία και το χειρότερο στραπάτσο στο Γεωπολιτικό Καθεστώς της ΝΑ Μεσογείου.
Πετρέλαια, Ισραήλ, Αραβικός Κόσμος, Τουρκία.

Για να το θέσω μ’ ένα απλό παράδειγμα. Λέτε ο ξεριζωμένος Έλληνας της Σμύρνης να είχε νταλκά γιατί δεν πληρώθηκε στο τέλος του μηνός Αυγούστου 1922;
Κάπως έτσι ένα πράγμα αναγνώστη μου!

Advertisements
Αναρτήθηκε στις Uncategorized. Ετικέτες: , , . Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το βλαχάκι, οι κωλοτούμπες και οι Huston Oilers!
Αρέσει σε %d bloggers: